Nova Τοστιέρα του 1975

Ευθύμιος // Σάββατο 30 Απριλίου 2016




Το Grazy Ant σας προτείνει να αγοράσετε αυτή την τοστιέρα του 1975 της εταιρείας Nova type: 230 , με ανοξείδωτο περίβλημα, πλάκες από μαντέμι, θερμοστάτη και πλήρως ανυψωμένη επιφάνεια. Η εν λόγω τοστιέρα είναι second hand αλλά πεντακάθαρη και λειτουργεί, και συμπεριλαμβάνει  το ειδικό καλώδιο που μπαίνει σε ρευματοδότη τύπου σούκο.


 Τιμή:  590 Ευρώ
   
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο 1 (ένα) τεμάχιο
  • Δεν παρέχετε εγγύηση  
  • Μοναδικό προϊόν
  • Συμπεριλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς  (Για Ελλάδα)
  • Συμπεριλαμβάνονται έξοδα αντικαταβολής  (Για Ελλάδα) 
  • Συμπεριλαμβάνονται έξοδα προστατευτικής συσκευασίας προϊόντος






Ρεύμα: 220V ~ 50Hz
Ισχύς: 1600W
Αριθμός έγκρισης: 5282/75
Ελληνικής Συναρμολόγησης
Serial Number: 1176

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΔΟΥΣ : EF30416
Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας για αγορά του προϊόντος στην φόρμα επικοινωνίας μας, αναφέροντας αναλυτικά το προϊόν και τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Φωτογραφίες : 








6 σχόλια

  1. Τώρα είδα την αγγελία γιατί χθες μου κάηκε η πάνω αντίσταση.Ειναι ακριβώς ίδια με την δική μου.Είναι πάρα πολλών ετών.Μετά από αναζήτησε είδα την αγγελία σου.Ειναι υπερβολικό το ποσό.Αν ήταν πολύ χαμηλότερα η τιμή ίσως να το συζητούσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα σας , για τις ερώτήσεις σας, καλό θα ήταν να χρισημοποιήσεται την φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει στο blog. Ευχαριστώ

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα σας. Επειδή έχω το ίδιο μοντέλο ακριβώς αλλά έχει πρόβλημα το χερούλι μήπως μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να απευθυνθώ για να το φτιάξω; Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή